2016-07-13 23:19:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A munkát ma ne vigye túlzásba

Napi horoszkóp július 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai nap egy különösen jó kezdet lehetőségét jelzi. Az uralkodó bolygója nagyon jó konstellációba kerül, itt az ideje, hogy hosszú távra tervezzen. Vágjon is bele a megvalósításba!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll, ez nem kedvez önnek. Feszült hangulatban lehet, valami miatt aggodalmaskodik talán. Pedig jó lenne, ha engedne a barátai unszolásának, és velük tartana! Az este már gondtalannak ígérkezik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Jobb lenne, ha a munkát ma nem vinné túlzásba. Tisztázhat viszont néhány vitás kérdést, például a kedvesével közös anyagi ügyeiket, vagy családi problémákat. Vigyázzon, lehet, hogy olyan szavak hangzanak el, amelyek többet ártanak, mint használnak.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Akármibe kezd ezen a napon, azt örömmel végzi, és az eredménye sem marad el. Bár több bosszúság is érheti, hamar túlteszi magát ezeken. Este egy érdekes beszélgetés új perspektívákat nyithat meg ön előtt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy barátjának szüksége lesz az ön tanácsára. Hamar meg fogja találni a megfelelő megoldást. Hosszú távú döntéseket ma ne hozzon, az ingatlanügyek szempontjából sem kedvező ez a nap. Az estét töltse a barátai társaságában, remekül fog szórakozni!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A munkahelyén stresszes a légkör, egyik feladatot kapja a másik után. Sikerrel veszi az akadályokat. Egy kedves régi barát felbukkanása aranyozhatja be az estéjét. Olyan információkat hallhat tőle, amelyek az ön jövőjét is befolyásolhatják.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma nagyon is az érzelmei uralják a tetteit, ezért a szokásosnál is könnyebben kihozható a sodrából. Ne csináljon nagy ügyet minden apró kis megjegyzésből! Félreértheti valaki szándékát, ebből még egy komoly vita is kirobbanhat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma nehezére esik megtalálni a közös hangot a barátaival, kollégáival. Jobb, ha egyedül dolgozik, és egy kicsit kerüli a társaságot. Délután már jobb lesz a hangulata, az este pedig csodásan alakul, ha a párjával kettesben tölti!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jobban meg kellene fontolnia a döntéseit. És mielőtt bármit is kimondana, még jobb, ha alszik rá egyet. Különben ne csodálkozzon, ha maga is sokallni fogja a zűrzavart, ami körülveszi.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A munkahelyi konfliktusok kizökkentik a nyugalmából. Maradjon ki a parttalan vitákból, úgysem tud igazságot tenni a felek között. Válassza ma a diplomatikus megoldást!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma megvalósíthatja egy régi tervét, és még segítőket is talál a munkához. Ha a közelmúltan összeveszett valakivel, most jött el a békülés ideje, ma sikerül tisztázni a konfliktust.

Halak: II. 19. - III. 20.
A bolygók állása ma különösen kedvez a szerelmes Halaknak. Ez pedig olyan energiát ad, amiből nagyon sokat meríthet az élet egyéb területein is. Este szerezzen meglepetést egy jó barátjának. Nagy lesz az öröme!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: